Hvem er vi?

Stavanger Båtverksted ble startet 1. mars 2014 av Karl Erik Støldal og Kjell Knutsen. Begge har tidligere jobbet i Stavanger Båtsenter som henholdsvis verksmester og delelagersjef. Vi har til sammen over 40 års erfaring fra båtbransjen.

Stavanger Båtsenter ble nedlagt og Stavanger Båtverksted overtok agenturet på YANMAR og Volvo Penta.

Kjell Knutsen gikk av med pensjon i 2022. Samme år startet Stavanger Plast og Lakk AS, og vi flyttet inn i nytt bygg i Nedre Vågen på Hundvåg, hvor vi etterhvert overtok det gamle «Rogaland Plastservice» bygget, der vi fikk muligheten til å utføre flere glassfiber reparasjoner og lakkeringer.

Stavanger Båtverksted AS er fortsatt idag stolt autorisert YANMAR og Volvo Penta forhandler som skaffer det du ønsker til motoren din, og alt ellers for at du skal få en komfortabel båtsesong. 

Vi hjelper deg også med det du måtte trenge, her er alt på samme plass, om du har en glassfiberskade og ønsker å ta service samtidig, er det bare å ta kontakt.

 

Haster det?

For bestilling av service, vedlikehold eller reparasjon av båten, ta kontakt.

 

Usikker på hva du trenger? 

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.  

Hva gjør vi?

Vi har en travellift for løfting av båter inntil 50tonn, og driver med service og reparasjon av motorer med tilbehør , salg av motorer og installasjon, og salg av reservedeler.

Vi utfører service og reparasjon av båter og båtmotorer med tilbehør. Verkstedet består av dyktige fagfolk med lang erfaring, som kan gi deg som kunde den beste hjelpen.

Vi er hovedforhandler for Yanmar i Stavanger og service verksted for Volvo Penta.

BESTILL TIME

SERVICE - REPARASJON - VEDLIKEHOLD

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.